Obrazovka s aplikací

KU KREATIVNÍ ŠÉFKUCHAŘ

Mějte unikátní know-how své restaurace ve svých rukách

Najít kompetentního kuchaře, zaškolit ho a pak ho udržet může být náročné. S KU Kreativním šéfkuchařem už nebude vaše kvalita kolísat s tím, kdo je zrovna u kormidla. Díky našim nástrojům, budete mít svůj koncept pevně pod kontrolou.

Jak zavést digitální gastronomické know-how i do vaší restaurace

Poskytneme vám nástroje k vytvoření vyhlášené restaurace


Online tréninkový nástroj pro kuchaře

S tréninkovým nástrojem Kulinářského umění získáte digitálního trenéra, který vaše kuchaře provede všemi kulinářskými technikami formou videokurzů a navíc pohlídá jejich pokrok. Každý nový i stávající zaměstnanec tak bude splňovat standardy vaší restaurace.

Tréninkový nástroj

Systém pro správu receptů

Získejte přístup do největší online knihovny profesionálně zpracovaných receptů a držte ve svých rukách gastronomické know-how vaší restaurace včetně nákladových kalkulací.

Správa receptů

Co vám přinese KU Kreativní šéfkuchař?


Co vám přinese KU Kreativní šéfkuchař?


Profi recepty a přehled o nákladech


Rychlejší zaškolení nových zaměstnanců


Vyšší spokojenost zákazníků

Doplňte i váš tým o KU kreativního šéfkuchaře

Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

Kurzy Kulinářského umění nám umožňují zdokonalovat gastronomické znalosti našich zaměstnanců a tím současně zlepšovat kvalitu nabízených služeb. Přístup do on-line kurzů umožňuje našim kuchařům naučit se nové kulinářské techniky nebo si zopakovat kulinářské postupy, které jsou v Kulinářském umění srozumitelně zpracované a vysvětlené.

Martin Komárek

Hotel Vista
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu

Je to absolutně to nejlepší, co na našich internetových sítích v oblasti odborného vzdělávání je pro profesionální kuchaře, kuchaře amatéry ale i kulinářské nadšence, studenty odborných škol, či jen nahodilé zájemce o konkrétní kuchařskou dovednost.

Vratislav Minár

Minar group

Zavedení pravidelného tréninku Kulinářského umění nám pomohlo zlepšit úroveň gastronomie v našich restauracích. Používání systému pro správu receptů nám pomohlo zlepšit kvalitu a konzistenci našich jídel, což současně vyvolalo zdravou soutěživost mezi kuchaři. Pro naše restaurace je KU přínosem a motivuje naše zaměstnance.

Petr Svoreň

Šéfkuchař
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

Garant programu KU Kreativní šéfkuchař

Garant programu KU Kreativní šéfkuchař

Fotografie Jiří Roith

Jiří Roith

Šéfkuchař a zakladatel Kulinářského umění. Diplom v oboru „Culinary Arts and Restaurant Management“ získal na gastronomické škole The International Culinary Schools at The Art Institutes“, ve Vancouveru v Kanadě. Je držitelem sommeliérského certifiátu level 2 na WSET (Wine & Spirit Education Trust) London. Je velkým fanouškem kulinářských technik, které definoval Georges Auguste Escoffier. Vaření od základu z čerstvých a lokálních surovin, které miluje, ho inspirovalo k založení gastronomického konceptu "Z farmy na stůl".

Fotografie Zdeněk Křížek

Zdeněk Křížek

Vášeň pro vaření již od dětství, praxe v luxusních hotelích a láska k asijské kuchyni se zúročila, když v roce 2006 otevíral hotel Mandarin Oriental a od roku 2015 šéfoval kuchyni restaurace a baru Spices. Poté strávil téměř 5 let na pozici hlavního šéfkuchaře sítě OREA Hotels & Resorts. Nyní ho můžete potkávat v Sensa fine food bistro v centru Prahy.

Více o nás

Jedna cena, neomezený přístup

Roční licence kulinářského umění

3 990 Kč bez DPH

Co získáte?


800+ minut video kurzů kulinářských technik


1000+ Interaktivních kvízových otázek


Rostoucí databáze receptů


Pracovní postupy s foto a video návody


Nákladové kalkulace (food cost)


Vyzkoušejte kulinářské umění na 14 dní zdarma. Bez závazků. Bez platební karty.